Foreningen er lukket

Workshops

Omnes Esport workshops

Vores workshops vil blive afholdt løbende, og det kan være alt fra “Byg din egen computer” til “Netværksopsætning” til “Streamer workshop” til “Livet som pro-gamer”. Visse workshops vil have et mindre deltagergebyr for at dække omkostninger, men vi garanterer til gengæld at det er lærerigt og inspirerende at deltage i.

For at se hvilke workshops der allerede ER planlagte, kan du kigge under vores eventkalender på Facebook.

Vi er også åbne overfor idéer til workshops, så du skal være velkommen til at kontakte os med dit forslag til en workshop på vores kontakt side.

Senest afholdte workshop

AFHOLDT: Byg PC workshop

Nu er det muligt at få hjælp til at skabe din helt egen gamer-pc. Omnes Esport forening åbner et nyt tilbud, hvor interesserede kan komme og få hjælp til at skabe deres helt eget monster af en spillecomputer. Og der er penge at spare, hvis man selv har mod på og tager sig tid til at bygge den.

Vi gennemgår alle komponenterne af en gamer PC og fortæller hvordan de passer sammen. Vi prøver også at samle 2-3 computere, så der er hands-on erfaring at hente.

– Spilleoplevelsen kan blive meget bedre og mere flydende, når man sammensætter sin computer helt fra bunden, fremfor at købe en standardiseret fabrikscomputer, som tilmed ofte koster ret mange penge.

Workshoppen afholdes i Omnes Esports forenings lokaler i Strandbygade 71, 1. sal. d. 2. februar 2020.

Tilmeld dig her

Er du ikke medlem at Omnes Esport forening, koster det 50 kr. at deltage. Pengene skal betales på MobilePay til 50729.

Kontakt os

 • Adresse

  Strandbygade 71, 1. sal.
  6700, Esbjerg
  CVR. 38766880
  Indgang via Marbækvej 2 i gården

 • Bank

  Middelfart Sparekasse
  Reg. 1686 Kontonr. 3230482941