Foreningen er lukket

League of Legends

Esport forening i Esbjerg

Hvad får du ud af at være i vores forening

Det er lige meget om du er unranked eller challenger i League of Legends, der er altid plads til at udvikle din måde at spille på og den måde som du er når du spiller. Vi vil fokusere på det basale som der skal til for at komme godt ind i spillet, men også gå mere i dybden med 5 hovedemner. Der vil blive opdeling, efter bedst mulige metode, så man kan få en træning efter sit behov og sin rank.

Kommunikation

Her vil der blive kigget på, hvordan man holder et godt sammenspilsniveau, for at man får de bedste og de nødvendige mængder information, som kan hjælpe til at man altid er et step foran sine modstandere. Her vil der blive kigget på map awareness, og sat fokus på tiden ingame, som fx hvornår dragon og Baron Nashor spawner.

Økonomi & items

Lære at forstå økonomisystemet i League of Legends, som f.eks. hvor meget giver et kill/assist. Skal man recall med de samme eller måske vente på 10 farms så man har nok til en fuld item. Hvilken items skal man købe, alt efter hvem man spiller imod eller hvilken spiller stil man har.

Champions, masteries & Summoner spells

I forhold til champions vil der blive kigget på Champions counters, altså hvem der er god at spille i mod hvem. Der vil også blive kigget påChampions mechanics, som comboer og hvem der spiller godt sammen. Masteries og Runes vil der også blive kigge på hvad for nogle skal man køb alt efter igen om man er en aggressiv spiller eller en mere passiv spiller der skal bruge masser af Mana. Der vil også blive kigget på Summoners Spells, f.eks. brug og træning af flash over vægge mm.

Taktikker og strategier

Her kigges der på jungle routes, hvor skal der gankes. Skal man vælge at pushe sin lane eller spille den mere passiv. Hvornår skal man prøve at klare Baron, eller er det tid til at tage Dragen. Der vil også blive sat fokus på Creep score/farme. Så man får mest mulig penge til at købe items. Hvor placerer man Wards på mappet.

Kontakt os

 • Adresse

  Strandbygade 71, 1. sal.
  6700, Esbjerg
  CVR. 38766880
  Indgang via Marbækvej 2 i gården

 • Bank

  Middelfart Sparekasse
  Reg. 1686 Kontonr. 3230482941