Dota 2

Esport forening i Esbjerg

Vores Dota 2 trænere


Vores trænere er passionerede frivillige der er opsat på at lære fra sig. Vores trænere går ind til hver træning med et mål om at vores medlemmer skal lære noget nyt hver eneste dag. Der tages i mod forslag til træningen og det indarbejdes gerne i træningsplanen.

Anders 'Zenny' Jytzler

Spillet DotA siden v6.27 i 2005.
Solo: 4500 MMR.

DotA veteran

Anders har spillet DotA mere end en tredjedel af sit liv, og der er ingen planer om at stoppe lige foreløbigt. Anders har stor fokus på den tekniske og strategisk del af spillet, og analyserer spillet både mens der spilles og efterfølgende.
Anders opnåede en 2. plads til Way2Game#3 i 2008.

Hvad får du ud af at være i vores forening

Vi spiller Dota 2 med en passion og et mål om at blive bedre dag for dag. Vi fokuserer på hvordan vi bliver bedre spillere og hvilke skridt vi skal tage for at opnå dette. Det kan være alt fra basis egenskaber, til de meget avancerede og udfordrende aspekter i spillet. Du kan blive medlem af Omnes Esport forening om du er nybegynder, eller om du har været med siden starten af DotA.

Grundlæggende Dota 2 egenskaber

Vi tager hånd om de helt grundlæggende og fundamentale aspekter i Dota 2. Vi gennemgår hvilke heroes der er og hvordan de bruges. Vi lærer hvordan man får mest ud af sin lane og last hitting og denies.

Spilforståelse

Vi lærer hvornår det er tid til at fokusere på de forskellige elementer i spillet. Hvornår skal vi ganke, stacke, pulle, pushe, tage Roshan, teleport og meget mere. Vi lærer hvordan vi får det meste ud af vores heroes og lanes.

Taktikker

Vi lærer at analysere pro spilleres kampe, og specielt deres picks og taktikker. Hvordan overføre vi det til vores egne kampe og hvordan laver vi en god draft med et bestemt mål og timing. Hvornår skal vi skabe plads for vores carry, og hvornår skal vi 5-man eller split pushe.

Kommunikation

Det vigtigste element på et hold, for at nå toppen er kommunikation. Vi lærer at kommunikere med hinanden, kalde på hjælp, kalde taktikker og ganks. Vi lærer også at kommunikere og analysere spillet efter en kamp, og taler om hvad der kunne gøres anderledes.

Kan vi tilmelde os som et hold?

Træningerne er opbygget for individuelle spillere, men det er selvfølgelig muligt at tilmelde sig som et hold. Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan gøre for jer som hold.
Det er også muligt at finde et hold at spille sammen med under vores træninger.

Kontakt os


  • Adresse

    Strandbygade 71, 1. sal.
    6700, Esbjerg
    CVR. 38766880
    Indgang via Marbækvej 2 i gården