Foreningen er lukket

Counter-Strike: Global Offensive

Gå til Esport i vores forening midt i Esbjerg

Hvad får du ud af at være i vores forening

Uanset dit niveau i Counter Strike : Global Offensive vil vi bestræbe os på at udvikle dit spil og dig som person i spillet. CS:GO er et simpelt spil at lære, men svært at mestre. Vi har rigtig mange års erfaring med CS, og har derfor gode forudsætninger for at formidle denne viden videre til vores medlemmer. Vi gennemgår det basale af CS:GO og derefter i dybden med fire hovedemner.

Træningstider

Tirsdag 17:00 – 19:00

Torsdag 17:00 – 19:00

Kommunikation

Hvornår hvilken kommunikation er vigtig, hvordan man giver den rigtige kommunikation. Hvordan man skal agere i starten, i midten og i slutningen af en runde.

Ingame økonomi

Lær at forstå økonomisystemet i CS:GO, hvornår man skal holde eco, hvornår man skal lave et force-buy. Vi gennemgår også hvornår man skal spare og smide våben til hinanden.

Game awareness

Forbedre din forståelse af spillet. Hvornår man skal udfordre modstander, hvordan du skal agere når bomben er plantet, når der skal forsvares og hvordan tiden i runden spiller ind.

Taktikker og strategier

Vi gennemgår basale taktikker på alle maps. Vi gennemgår hvordan eksekvering af taktikker skal foregå, med alt det indebærer; som granater og positioner. Hvordan man skal forholde sig til ændringer af taktikker midt i runden.

Kontakt os

 • Adresse

  Strandbygade 71, 1. sal.
  6700, Esbjerg
  CVR. 38766880
  Indgang via Marbækvej 2 i gården

 • Bank

  Middelfart Sparekasse
  Reg. 1686 Kontonr. 3230482941