Hvem er vi

Læs mere om Omnes bestyrelse og vores trænere

Omnes bestyrelse


Christian Christensen

Næstformand

Familie far der til dagligt arbejder med Eksport salg. Christian har været gamer hele sit liv og har mere end 7 års erfaring som frivillig i diverse Esport Events landet over. Han har været frivillig i mange år hos NetPartyFyn og HKLAN, i forbindelse med arrangering af disse LANs. Christian er derfor også ansvarlig for events i Omnes.

Anders Jytzler

Bestyrelsesmedlem

Anders kompetencer ligger i webudvikling og grafik, derfor udarbejder han de nye funktioner på hjemmesiden, samt grafisk materiale når der skal laves nye plakater, flyers og grafik til Facebook siden.

Hanne Johannsen

Bestyrelses suppleant - Social medie ansvarlig

Bestyrelses suppleanten Hanne er en af de bærende drivkrafter i at få Omnes udover stepperne. Hanne arbejder med planlægning samt afholdelse af events, marketing og sponsorsøgning

Thomas Jespersen

Frivillig

Thomas er IT mand i Omnes og står for at PC'erne spiller og at alt det tekniske spiller men der sker ikke så meget for tiden, ellers så er jeg bare altmuligmand hvor jeg hjælper til de events der er, det kan være at lave mad, være voksen til events og ellers bare være der.

Daniel Klitgaard

Formand

Aske Hansen

Frivillig

Gunnar Jensen

Frivillig

Martin Fjord Tarbensen

Bestyrelsesmedlem

Kevin Mikkelsen

Bestyrelses suppleant

Michael Franch

Bestyrelsesmedlem - Kasserer

Hvem er Omnes Esport


Daniel Klitgaard

Daniel er 30 år, og til daglig arbejder som Aftersales Manager ved Vestfrost Solutions i Esbjerg.

Med baggrund i Esport i mere end et årti har Daniel en hvis erfaring inden for Esport, og med en stor interesse i Esport er dette et grundlag for denne post. Daniel sidder i øvrigt også i bestyrelse hos Esbjerg Cricketklub samt erfaring fra diverse institutionsbestyrelser. Daniel har sin store passion for Counter Strike, han rørte for første gang spillet i 1999, da dette udkom.

Anders Jytzler

Anders er 29 år, og er selvstændig med webbureauet Hype Media i Esbjerg.

Anders har, ligesom de øvrige medlemmer, en stor passion for Esport. Han har brugt de første mange år foran computeren med at spille Counter Strike, og det var også her den store interesse for alvor begyndte at brede sig hos Anders. Den dag i dag, bruger Anders tid på spillet Dota 2, og har stor interesse for dette. Anders er fritidsunderviser i Esport hos Ungdomsskolen og har været det de sidste 3 år.

Christian Christensen

Christian er 22 år, og til dagligt studerer han Maskintekniker på Aalborg Universitet i Esbjerg.

Christian har mere end 7 års erfaring som frivillig i diverse Esport Events landet over. Han har blandt andet været frivillig i mange år hos NetPartyFyn og HKLAN, i forbindelse med arrangering af disse LANs. Christian har også en stor passion for Esport og favoritspil er også Counter Strike samt League of Legends.

Jacob Drachmann Haag

Jacob er 35 år, og til dagligt er han afdelingsleder ved Sport & Eventparken Esbjerg.

Som grundlægger af fodboldklubben FC King George i 2000, og fungerende bestyrelsesformand lige siden, har Jacob enorm stor erfaring med foreningsliv og opstart af nye sportsforeninger. Jacob har desuden gennem de sidste 10 år været frivillig i DBU, blandt andet i DBUs repræsentantskab.

Michael Franch

Michael er 29 år, og til dagligt studerer han Datamatiker på Erhvervsakademiet i Esbjerg.

Counter Strike har været den store interesse og passion hos Michael. Siden sit første museklik i spillet i 1999, har CS helt klart været et favoritspil lige siden. Når timerne ikke blev brugt til diverse LANs rundt omkring i det danske land, var det hjemme foran computeren hvor det blev øvet til de sene natte timer sammen med kammeraterne. I de senere år er det ikke blevet så meget Counter Strike, men interesse er der stadig, og har særdeles taget til efter udgivelsen af Counter Strike Global Offensive, og den stigende interesse der har været i Esport generelt.

Kontakt os


  • Adresse

    Strandbygade 71, 1. sal.
    6700, Esbjerg
    CVR. 38766880